kurera, kurera, kurera!

jag blev bara hemma igårkväll. kände att jag verkligen behövde kurera mig, för att minska risken för att bli sjuk länge. usch, tycker att jag fått min beskärda del av sjukdom redan det här året. och jag pallar verkligen inte att bli sjuk igen! var egentligen gaalet festsugen, men jag har erfarenhet av festande när jag mår ungefär såhär, och det slutar inte gott kan jag ju tala om. senaste gången blev jag sjuk en hel vecka efter att jag festat när jag var lite halvsjuk... ingen hit!
idag blir det ännu mer vila. sitter här framför datorn nu och mumsar godis som blev kvar från gårdagskvällen. ljuvligt! borde sätta igång med att plugga ekologi, har prov imorgon. kul. NOOOT!
glöm förresten inte att ställa om till sommartid idag! åh, ett steg närmare vår i alla fall!
ha en trevlig söndag människor!
pussen

jordtimmeikvällmellan20.30och21.30

hey där!

bloggen har legat lite på is i veckan. haft haft fullt upp, och det har knappast blivit någon tid över för bloggandet. veckan har dock varit full av roligheter. i måndags sjöng jag hos bästaste evfa, och det gick verkligen hur bra som helst, så det var kul! :)
i onsdagseftermiddag tog jag en fika på underbara zundays med gullungarna ida, johanna, pella, ruben, erik, andreas och elide. efter stans lätt godaste chai latte och en fantastisk grillad macka drog jag mig hemåt. när jag kom hem åkte jag och mamma och handlade en massa mat inför fredagens födelsedagsmiddag at my place. efter en snabb och näringsrik middag bestående av nudlar, drog jag och angie hem till frida på våffelkväll tillsammans med ruben, hg, andreas, erik och katta. jättemysigt! var väl hemma någon gång vid halv ett igen.
i torsdags hade vi studiedag. jag borde verkligen ha pluggat, men så blev det inte. istället städade jag huset, bakade kladdkakor och förberedde en massa inför min födelsedagsmiddag. på kvällen stod yoga tillsammans med mamma på schemat.
igår, fredag, var det skola som vanligt mellan 08.30 och 15.00. efter skolan drog jag och angie hem till mig för att förbereda ännu mer inför min födelsedagsmiddag samma kväll. vid halv åtta-åtta tiden började folk droppa in. eftersom angie bestämt att temat för kvällen skulle vara fancy, var alla dressade från topp till tå. en massa bilder ska upp på facebook snart! av sötvera fick jag underbara rosa tulpaner och ett par hanky-panky trosor. jojo hade med sig ett par jordgubbsörhängen och ett gölligt kort. av angie, erika, ruben, hg, erik, philip, frida, pella, tessie, andreas, katta och sofia fick jag en urfin, fett fancy kuvertväska, en drös armband, en ögonskugga och ett ursött kort!
kvällen bestod i princip av middag, våghalsspelande, andra galenskaper och en massa skratt och prat. blev riktigt lyckat faktiskt ;D
idag tog jag en låååång sovis och sen har jag inte gjort nånting. bara lallat omkring i pyjamas här hemma typ. kvällens planer är inte riktigt klara ännu. eftersom jag vaknade med halsont och lätt huvudvärk borde jag vara hemma och bara kurera mig. men jag är kluven. kanske sticker jag hem till ida med lite folk på earth hour evening. vi får se vad som händer.
later!
puss


.

jag är så jävla skillad! sajk. hur klantig får man vara på en skala? är i full fart med att söka sommarjobb och skulle precis scanna in mina slutbetyg från nian i datorn och bifoga med mitt cv när det visade sig att mitt jävla betygsdokument är helt försvunnet. puts veck. asså seriöst, varför har jag aldrig någon koll på någonting längre? jag blir galen!

dimanche

god kväll kära läsare!
har precis tränat lite på mitt svenskaföredrag som ska hållas imorgon om lärda kvinnor under medeltiden. och med det har jag pluggat klart för idag, skönt. annars har jag inte gjort mycket nytta. hasat omkring här hemma i sunkiga myskläder och bara chillat galet. men det är ju så det brukar bli dagen efter utgång, höhö.

just det, lovade ju att berätta vad jag hade för mig i fredags och igår på dagen! i fredags efter skolan drog jag, lindbo, erik och soffis iväg och inhandlade lite födelsedagspresenter till vår käre vän ruben. han fick ett gigantiskt påskägg fyllt med två kilo godis, tio paket snabbnudlar, en disktrasa med maud olofssons ansikte på (killen är nämligen inte nåt big fan av alliansen precis), en t-shirt med texten "brudar som brudar" som vi tryckt upp själva på lava, en prinskrona, ett par candy-string kallingar, en handduk med min pappas företags logga på (hehe, internt). från buttricks hade vi också lagt vantarna på godisar man blev alldeles blå i munnen av samt mentos lookalikes med smak av peppar, mumma! not. dessutom köpte vi fake cigg som var otändbara. dessa hade vi mycket roligt åt sent igårkväll kan jag tala om, HAHAH.

i fredagskväll var jag bara hemma och tog det lugnt. kröp upp i soffan under en massa filtar med datorn i knäet och kikade på gamla julkalendrar. mycket välbehövligt!

igår på dagen drog jag in till stan och mötte upp min norrlandsvän hampus. vi tog en prommenad och hamnade slutligen på sturekatten där vi tog en fika. supertrevligt verkligen!
vid sextiden drog jag hem till jojo på mumsig tacosmiddag tillsammans med frida, erika och tom. blev en hel massa skratt och prat. efter middagen tog vi oss in mot stan och kvällens parteey.
var tillbaka i älvsjö relativt tidigt, typ vid halvtvå kanske.

nu ska jag snart kika på kvällens beck med familjen. pappa har köpt hem chips och påskmust. mys!
ha en fortsatt trevlig kväll!
puss


sentimental?

hej där,
är precis hemkommen från kvällens utgång. blev inte så lyckat ikväll dock, men jag måste ändå bara säga att jag har världens underbaraste vänner! utan er vet jag verkligen inte vad jag skulle ta mig till! jag älskar er.

vad jag hade för mig igår samt tidigare idag, skriver jag om imorgon.
puss o god natt raringar!


thursday

fikan igår tillsammans med ida, johanna, ruben, erik, andreas och hg blev supermysig! eftersom solen sken så härligt tog vi en prommis längs med norrmälarstrand och hamnade slutligen på en uteservering. hur najs som helst! blev en massa prat, skratt och planering inför sommaren. vi har dock alltid en tendens att få klagomål på oss för att vara alldeles för högljuda när vi är och fikar... hehe, men har man roligt så har man, inte sant? (;
imorse missade jag att vi hade laborationstimme på naturkunskapen, kom med andra ord typ en och en halv timme försent... ooops. det går utför!
men men, annars har dagen flutit på bra. köpte en nybakad bulle påväg hem som jag avnjöt i solen väntandes på bussen. livskvalitet ;)

imorgon ska vi simma på gympan. tänkte förbereda lite inför det nu, är nämligen inte hemma ikväll. ska på dramaten och se en "kasimir och karoline" med tessie, pella och kanske frida. skolan har anordnat så att vi ska få uppleva lite kultur här i huvfudstaden (: vi har bestämt att vi ska bunkra upp med fetaste godispåsen, så det blir nog mys!
imorgon är det fredag igen kära vänner! tiden går så himla fort, det är helt sjukt!
ha en trevlig eftermiddag och kväll!
pusss

LYCKA!

vet ni? jag upptäckte precis att vi har snödroppar i vår trädgård nu. våren har äntligen kommit på riktigt! dessutom skiner solen, och jag ska ha min älskade vita keds idag. vårvårvår.
nu ska jag äta kycklingsallad och nybakt bröd. mums!
puss på er kära läsare!


våren är här, jag är lycklig!

hey där!
sitter här framför datorn och pluggar franska. har prov idag, men det ska nog gå bra. det känns som om jag har hygglig koll på det mesta faktiskt, så det är skönt. hoppar klassrådet nu på förmiddagen, så därför börjar jag klockan ett :D gaalet naajs! i eftermiddag blir det fika med johanna, ida och troligtvis en hel del andra roliga människor, blir nog awesome!

bjuder på min favvis håkan. för sent för edelweiss. rysligt vacker. lyssna vettja!
 


ha en bra dag!
puss

mååååndag

egentligen borde jag plugga franska tills ögonen ploppar ut, men ändå sitter jag här framför datorn och latar mig. varför är det alltid så? jessica goes slacker? hahah.
har haft en grym helg i alla fall, är dock rejält schleeten. säger som min käre vän miss håkansson, det känns som om en bil kört över mig, backat och kört över mig igen, heheh! lördagen blev riktigt lyckad förresten! melodifestivalen var awesome live, höhöh, lite synd bara att jag och emma hamnade på en rad full med pensionärer. draget omkring oss blev ganska minimalt som ni kanske förstår...
efteråt mötte vi  i alla fall upp vera i stan, drog oss hem till ruben och fekkade loss med en massa skönt folk. tog en taxi hem och var väl hemma nån gång vid tre tiden.
igår vaknade jag vid halv tolv snåret typ. piggare och fräschare har jag väl varit, om jag säger så... tog i alla fall en lång, uppfriskande prommis med vera och pluggade lite på eftermiddagen. på kvällen blev det beck och b&j med familjen. mys!
nej, nu måste jag verkligen plugga!
pöss pöss raringar!


jessicaälskarsmokey-eyes

hallå!
är nyss hemkommen från vera där jag tillbringat en riktig girls night med min bäste vän. middag, testing av diverse mer eller mindre galna sminkningar(just nu sitter jag här med världens snyggaste smookey-eyes á la miss håkansson ;D), mamma mia musik på hög nivå, mängder av bilder, te, en massa prat, en massa skratt och så lite satc på det. vår kväll i ett nötskal typ. mysigt värre!
eftermiddagen spenderades i stan tillsammans med erik och frida. vi lodade omkring, installerade oss på en bänk på åsöberget, mumsade billig choklad och snackade om allt och ingenting. det var trevlans! efter ett tag lämnade vi av erik i alvik och mötte upp en annan polare för att fixa lite trevligheter inför helgen, hehe...

imorgon på dagen blir det lunch/middag med ett par familjekompisar på grand hotells veranda om jag inte minns fel. därefter ska jag möta upp emma för att vid åttasnåret gå på melodifestivalfinalen i globen, kommer nog att bli gaalet kul ;) när melodifestivalen är slut blir det parteey hos min käre vän ruben! JAG ÄR SJUKT TAGGAD!
hoppas ni också får en rolig helg alla läsare!
puzzzzz


försent för edelweiss?

detta skulle egentligen publicerats i söndags:

blev trött på att städa mitt ständigt alldeles för stökiga rum, så nu sitter jag här och lyssnar på håkan istället. ja, jag är beroende. killen är ju alldeles underbar!
har haft en helmysig helg med bästaste lojsan här på besök. i fredags drog jag med mig henne till skolan där hon fick träffa mina galna, men underbara vänner. matteprovet gick åt helvete tyvärr. men men, så kan det gå ibland. nu är det nya tag på pluggfronten som gäller.
gympan uteblev, eftersom snyggtor övergav oss för något fäktningsmästerskap typ. men inte deppade vi för det. istället blev det en massa achtüng die curve med ruben, erik, frida och philip. och en fika på vurma med ett gäng trevliga
S1B:are (: på eftermiddagen drog jag med lojsan till söder där lite second hand shopping väntade. jag köpte en svart jättefin axelremsväska och en vit söt spetskjol. på kvällen däckade vi totalt i soffan båda två framför harry potter och hemligheternas kammare, hahah.
igår blev det ännu mer shopping, fast i city. köpte en mörkblå fransklänning från h&m. intalade mig själv att jag dels faktiskt behövde en ny festklänning, och dessutom hjälper man ju lågkonjukturen med lite konsumtion, eller hur? (;
på kvällen drog vi in till café 60 med elide, andreas, jessica och lisa. det var trevlans :D
imorse vaknade vi sent, chillade famför harry potter och käkade glass till frukost typ. haha. vid tvåtiden skjutsade vi in lollo till stan och vid tre vinkade vi av bussen som skulle ta henne tillbaka till härnösand.
nu på eftermiddagen har jag svängt ihop en kladdkaka som jag ska mumsa i mig framför beck ikväll vid niosnåret. mumma!

puss raringar! 

achtüng

tjoho!
idag har det varit full rulle hela dagen. skola mellan klockan 08.20 och 13.30. skulle egentligen slutat 15.20, men eftersom samhällskunskapen innebar eget arbete hemifrån slutade vi lite tidigare. naajs! stannade dock kvar en stund i skolan med erik, ruben och lindbo för att spela lite achtüng, lätt tyngaste spelet! ;) jag suger inte längre, mohahaha. fast jag får väl ändå lov att erkänna att än så länge äger lindbo the chessmaster sönder mig rätt så rejält. men snart ska det minsann bli ändring på det!
hade sånglektion idag också, med bästa efva. gick faktiskt riktigt bra, så det var roligt :)

imorgon har vi studiedag! yesyesyes. så nu sitter jag här i soffan och väntar på att mina galna vänner erik, ruben, sofie, hg, pella och clara ska anlända, vi ska ha myskväll med film, godis, våghals (HAHA xD) och en massa snack. blir nog gaalet najs.
förresten, idag fyller ju sötsophie sjutton! grattisgrattisgrattis gumman!
ska slå henne en pling nu hade jag tänkt :)
ha en trevlig kväll käre läsare!

p.s en helgrapport får ni imorgon ;)

rapport från skolbänken (;

hey!
jag sitter just nu framför en dator i skolan och läser lite bloggar samtidigt som jag kollar en massa facebookbilder. slår ihjäl lite tid helt enkelt. hahah. vi har egentligen slutat och alla förutom jag har typ redan dragit hem. men jag ska vara kvar ett par timmar nu i eftermiddag och parkera mig i biblioteket med mina matteböcker och studera konjugat- och kvadreringsreglerna samt faktoriseringar  av binom och sådanda där roligheter ni vet. host. men det måste göras, har största provet imorgonbitti. matte b suger.
men vid sex tiden ska jag i alla fall möta upp bästaste kusin lojsan som kommer ner till stockholm från norrland och som ska bo hos oss den här helgen. kommer bli awesome!

funderar på att kila iväg och köpa stans godaste chailatte och en liten chokladbit att trösta mig med nu när hemskt matteplugg väntar... ingen dum idé alls... haha ;)

men vi hörs människor!
puss 

.

idag var första dagen i skolan efter lovet. med tanke på att jag befunnit mig i en liten stuga uppe i tänndalen med familjen under hela lovet var det kul att komma tillbaka till civilisationen och alla vänner igen! dagen har flutit på bra, tyvärr lyckades jag dock döda min kamera lite. men den funkar i alla fall av och till, och det är ju alltid något :)
idag fyllde elin sjutton förresten. grattis vännen! och imorgon är det junies tur!
i eftermiddags var det åter dags för sånglektion med bästa evfa förresten, trots att det inte gick sådär jättebra idag, var det lika skoj som alltid!
nu på kvällskvisten har jag roat mig med att städa mitt rum- såg ut som ett riktigt bombnedslag innan kan jag tala om- dansandes till coola veronica maggios låtar.
men just nu sitter jag här och läser bloggar i sällskap med håkan och en hurricane som heter gilbert. fint.
förresten, the kooks kommer till peace and love i sommar!!! jag vill dit. jag ska dit!

sorry för ett osammanhängande inlägg, skyller på tröttheten. bäst att gå och sova nu, ska upp grymt tidigt imorgonbitti. måste räkna lite matte innan skolan drar igång vid 09.50. jag är duktig.
puss o god natt!


RSS 2.0