Dockofthebay.



Sitter här och lyssnar på Otis underbara feelgood låt Dock of the bay samtidigt som jag drömmer mig låångt, långt bort.
Om mindre än en månad sitter jag parkerad här med en fruktdrink i ena handen och en härlig tidning i den andra. Längtan är sjukligt stark!

Julbord

Kunde inte låta bli att knåpa ihop ytterligare ett kollage. Julen med alla dess middagar och fester står snart vid dörren, här är ett exempel på hur man kan se ut när det vankas jultillställningar.



Klänning - Lindex
Pumps - Scorett
Clutch - Accessorize
Örhängen - M925

Myys.


God morgon god morgon. Sitter här framför datorn och tycker allmänt synd om mig själv. Har åkt på värsta dunderförskylningen och varit hemma från skolan ända sen i tisdags. Börjar bli lite smått uttråkad nu... Och galet socialsugen. Snart klättrar jag väl på väggarna här hemma skulle jag tro.
Pillade ihop ett simpelt litet kollage i paint såhär på morgonkvisten. Sådant är inte min starkaste sida får jag nog lov att erkänna. Men åh vad jag vill dra på mig outfiten ovan och svassa omkring här hemma. Det skulle genast få mig att må aningen bättre!
Pony Tee - Luella
Kofta - See by Chloé
Tofflor - Accessorize

Hey.




Good afternoon people. I think I'm back on track again.

Back to reality.

Jaha. Det var alltså det höstlovet då. Svisch sa det, och så var det slut. Har haft en underbart lov med en massa trevligheter, men som jag tyvärr inte hinner berätta om just nu. Jag är snart inne på min tredje timme geografi plugg. Exogena processer och sånt där ni vet. Ibland blir jag bara så trött på mig själv, varför är jag så sjukt ineffektiv?
Puss på er darlings!


RSS 2.0