Snabba tillbakablickar


foto:hellojessica.blogg.se

Jag verkar inte vara speciellt bra på det där med uppdatering av bloggen såhär mitt i sommaren... Hoppas och tror dock att ni har förståelse (: I söndags kväll nådde jag civilisation igen efter att ha tillbringat drygt två och en halv vecka ute på landet. Hade dock urmysigt! ;D Jag umgicks en massa med bästaste Lojsan och syssling Emma (: Hann även träffa Madde och Sara litegrann vilket var hur skoj som helst!

Nåväl, nu är jag åter hemma och min vecka har hittills varit fullspäckad! Måndagen tillbringades med lillebrur i stan. Vi lunchade tillsammans med papps på en jättetrevlig resturang, mumsade en u n d e r b a r Caesar sallad. Smaskens! Därefter styrde vi kosan mot "Muffin Bakery", vi parkerade oss där en stund, tog en fika och socialiserade lite. Trevlans, trevlans! Vid tre begav vi oss mot en biograf och kollade på Narnia: Prins Caspian. Helt okej rulle. Kort och gott, vi hade en helmysig dag trots att regnet vräkte ned (:

Tisdagen tillbringades med Jossi i stan, vi checkade in sommarrean, lunchade (favorit i repris, Caesar sallad. Haha ^^) och tog en fika. Lite nytt under inhandlades. Blev en massa prat och skratt :D Då vi inte träffats på länge hade vi liksom en hel del att ta igen. Var hemma vid halv nio snåret och då hängde jag med familjen för att käka middag på resturang. Mys!

Idag har jag umgåtts med världens bästa Anka hela dagen. Vi utnyttjade att solen för en gångs skull spred sina strålar över vårt annars så kyliga lilla land, och drog för att steka lite fläsk ^^ Efter typ en halvtimme gick vår käre vän solen och gömde sig. Typiskt liksom... Men vi hann med ett dopp i alla fall :) Glass har även avnjutits på ett mysigt fik i närheten av badstranden. På eftermiddagen drog vi till ett inomhuscentrum en liten stund och kikade runt i affärerna. Idag lyckades jag dock hålla i mina slantar, trots diverse cravings (; JAG ÄR STOLT!
Söta lilla Anki hade köpt ett jättefint armband till mig under sin vistelse i Italien, verkligen min stil! Tack så hemskt mycket! Och vet ni vad? Idag anlände mina älskade skor, ursprungligen från H&M, men som jag inhandlat på Tradera. Svarta, kilklack, öppen tå. Perfekta!

Nu ska jag slå Sophie en signal. Hör av mig!
Tjingeling :)

Hemma

Nu är jag tillbaka i stan igen. Ville bara säga det. Är trött då gårdagskvällen tillbringades med kusin Lollo och Sara ute på landet. Blev en massa prat och skratt samt nattbastu med några andra flickor och pojkar. Helnajs. Somnade vid halv tre om jag inte minns fel. Men att vända på dygnet hör ju sommarlovet till (;

Tjingeling!

Hej

Har lagt beslag på morfars dator en liten stund och passar på att publicera ett par rader. Jag har det underbart mysigt här ute på landet. Är dock inte helt säker på när vi åker härifrån. Det beror lite på vädret säger päronen. Men senast på måndag är jag "back on track" igen.
Så. Nu vet ni att bloggen fortfarande är vid liv.
Ha det fint, folks! (:

RSS 2.0