kommer alltid att förknippas med nu


mando diao - dance with somebody
fest och alla taggar till den här!

andra låtar som föralltid kommer att förknippas med det här underbara lovet är den här och den här.
lyssna vettja!

meloveholidays!

det går trögt på bloggfronten. men jag får väl ursäkta mig med att det är väldans svårt att hinna med allting, det är ju så mycket hela tiden! måndagen i stan med ida, johanna, frida och hanna blev i vilket fall hur mysig som helst! vi strosade omkring, kikade lite i affärer, pratade och skrattade. underbaringarna ida och johanna hade med sig en present till mig eftersom jag fyllde år i lördags, en härlig bodybutter från havaian tropic med limedoft, ett jättefint nagellack och ett läppglas. tack sötnosar! lunch åt vi på en uteservering i kungsan, jag valde en varm baguette med kyckling, rödlök, ruccola och mangochutney. mumma! var väl hemma någon gång vid halv sjutiden. slängde i mig lite middag och begav mig därefter in till kungsholmen och rålis där jag premiärgrillade marsmallows på en filt med en massa härligt folk. bäste bauer hade tagit med sig sina högtalare, så vi pumpade musik och umgicks. blev ganska gaalet faktiskt, men det var jättekul! eftersom tunnelbanorna slutar gå på nätterna nu när det är vardag kan man inte vara ute så länge och det suuger så hårt! efter grillkvällen var jag väl hemma vid ettsnåret eller nåt, men somnade gjorde jag inte förens typ en timme senare.

igår tisdag ställde jag väckarklockan (ja, det är sjukt men sant!) eftersom jag besämt med junie och jessica att vi skulle ses i stan omkring halv tolv. mötte upp tjejerna som jag inte träffat på hur länge som helst, och vi tog en prommenad in till gamla stan där vi satte oss och åt lunch på ett urmysigt fik alldeles vid stortorget. efter en underbar lunch prommenerade vi tillbaka till city där vi köpte oss varsin mc flurry på donken, la oss på en bänk i det soliga kungsan och bara njöt av vädret och snackade om allt och ingenting. efter en stund gav vi oss iväg på en kortare shoppingrunda, jag lade vantarna på ett bar asballa marinblå shorts med guldknappar. urfina till bruna ben i sommar!
vid halv fyra snåret skildes jag från junie och jessica och mötte istället upp andreas, erik och soffis för att inhandla födelsedagspresenter till världens bästa chessmastertvillingar. till frida blev det en tröja med tryck som vi designat själva "ta en kaka till, lindbo!" stod det. hahahahahh! så jävla klockrent! vi köpte också ett paket oreos till tösen och sen gav vi en klänning som jag inhandlat i thailand och som jag tänkt ge tidigare egentligen, men som jag helt glömt bort. hanna fick en ursöt liten quiltad axelremsväska i brunt och en påskhare au chocolat, haha :) just det! jag och soffis träffade johan palm från idol inne på teknikmagasinet igår. och vi fotades med honom! mahahahaha ;D tyyyyngt!
drog hem så att jag var hemma till halv sju typ. skyndade mig som tusan när jag svidade om till partystassen och fixade med tjejernas presenter, för vid halvåtta (hehe, jag blev aningen sen...) skulle jag och ett tjugotal annat folk infinna oss hos tvillingarna på middag. de hade fixat superfint med jättegod mat och tårta! var hur trevligt som helst! :)

idag ska jag egentligen möta upp erik, maja, josephine, vera, andreas och eventuellt frida i stan nu på dagen. men jag kanske måste hoppa det, för jag har en del att fixa med innan jag åker till landet imorgon. får ju i alla fall träffa de ikväll! ;D planerna för kvällen är inte helt spikade än. kanske fest, men vi får se hur det blir. mina föräldrar har knappt sett till mig sen i helgen, när jag kommer hem om nätterna ligger de och sover, och när de går till jobbet på morgnarna är det jag som ligger och sover... heheh ^^
men men, nu måste jag nog runda av här litegrann. ska ringa min käre vän jojo och babbla lite. ha en härlig onsdag!
pussen

påsklovsflicka och födelsedagsbarn

hey där! It's been a long time since last time now. i'm sorry. meeeen, jag säger som min bästis vera skulle ha sagt det, jag har varit fullt upptagen med att leva så därför har jag inte hunnit uppdatera bloggen. förresten, vet ni vad? jag har påskloov nu! underbart! det började i fredags med att jag, erik, lindbo och angie satte oss i en park och mumsade på varsin mc flurry, vilket firande, eller hur? efter det åkte jag hem och vi premiärgrillade hängmörad entrecote till middag, gosh, sommaren är verkligen påväg nu! på kvällskvisten skulle jag egentligen dragit hem till andreas och fekkat loss. men, min hälsa ville inte riktigt samarbeta med min hjärna, så jag valde det säkra framför det osäkra och stannade helt enkelt hemma. jag menar, det hade ju varit förfärligt om jag blivit sjuk hela lovet, bara för att jag varit otänksam och festat redan första kvällen. men jag myste till det med en underbar kopp te och en SATC box, så det gick ingen större nöd på mig. vid halv ett snåret ringde frida och vi grattade varandra på födelsedagen. yes, jag, frida och hanna (hennes tvillingsyster) fyllde år i lördags!

vi tio tiden i lördagsmorse vaknade jag av att min underbara familj kom in och sjöng för mig. de öppnade fönstret och jag upptäckte att solen sken och luften var alldeles varm utanför. vårvårvår! det kunde knappast blivit bättre. en ny mobil, nokia xpress music med touch screen, pengar, skor, kläder, böcker, ett par solglasögon, godis och lite annat smått och gott gömde sig i paketen. härligt! dagen tillbringades i stan med familjen. vi prommenerade omkring på söder och njöt av vårsolen, stannade på mosebacke och tog varsin dricka. fikade gjorde vi också. och jag bytte ett par jeanstights jag fått i present. på kvällen kom släkten på pappas sida över på middag. supertrevligt! vid halvtio tiden fick jag och vera skjuts hem till andrea på fest. oh my, säger jag bara om hennes lägenhet på östermalm! den var jättefin, och jag skulle verkligen inte banga på att bo där! hela dagen blev otroligt lyckad, kan man inte få fylla år lite oftare? ;) somnade nån gång in på småtimmarna.

igår var jag bara hemma och chillade gaalet hela dagen. åt brunch med familjen vid ett-snåret, tittade på reprisen av robinsson, undersökte min nya mobil lite närmare, försökte städa mitt rum litegrann, svarade på grattismeddelanden på facebook jag inte hunnit svara på under födelsedagen och så typ. på kvällen kokade jag mig en kopp te och somnade framför van veeteren med the family. 

idag är jag pigg som en nötkärna (hahaha) och solen är tillbaka. naajs! vid ettsnåret ska jag möta upp ida, johanna och eventuellt frida och hanna i stan. vi har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på ännu, men det blir nog grymt i vilket fall ;)
hoppas ni får en härlig måndag!
puss på er! 

RSS 2.0