And this is what I've done this weekend

Hello there!
Det blev inte så mycket bloggande den här helgen heller... Men här kommer i alla fall ett par rader. Bättre än ingenting liksom (;
Fredagskvällen tillbringades hos Vera tillsammans med ett gäng vänner. Vi köpte massor med godis och bänkade oss i soffan framför gamla SATC-avsnitt. Helmysigt!
Lördagen spenderades i stan tillsammans med Emma S, blev ett par UGG wannabes rikare samt 249 riksdaler fattigare. Men det var det defenitivt värt! Ett riktigt kap enligt min mening ;) Lade även vantarna på en tuff, svart väst från Monki samt ett par ursöta örhängen från Gina Tricot. Lunch åt vi på Taco Bar, mitt stammishak.Typ. Gudomligt god Nacho De Luxe har dem där! På kvällen drog vi in till stan igen tillsammans med Vera och tog en nattfika på Café 60. Trevlans, trevlans!
Idag har jag sovit och pluggat typ. Vår geografilärare är grym. Hur kan man planera in ett prov på en måndag???
Nej, nu hinner jag inte skriva mer. Ska slänga ihop en äppelpaj nu, på äpplen från vårt egna äppelträd. Mums! Sen blir det myskväll som gäller :)
Kram /
J
 


Nukandufåmigsålätt



Jag är inget big fan av Håkan, än. Men den här låten är fantastiskt fin!
Ha en bra dag!

Why not?


Uggs? Nej, inte riktigt, men nästan! Jag tänker, söt klänning, grovstickade strumpbyxor adderat med ett par härligt tjocka knästrumpor för den rätta lager-på-lager känslan. Galet hög mysfaktor!
299 silverpenningar hos Ellos. Yes, please!

Att blogga eller att inte blogga, det är frågan!

Bloggen har legat på is i över en månad nu. Ledsen för det. Nu överväger jag att återigen uppta bloggandet, men jag är trots allt inte helt hundra. Det har hänt en himla massa under tiden bloggen stått inaktiv. På tok för mycket för att jag överhuvudtaget skulle överväga att pränta ned allt här i bloggen. Ingen skulle orka ta sig igenom en sådan kilometerlång text, haha x)

Nåväl, kanske har jag lite ny och fräsch design på ingång... Vi får väl se! ;)

Nej, nu ska jag parkera mig i soffan med senaste numret av CHIC och bara mysa innan det är dags att säga god natt. Det är jag värd. Lätt!

RSS 2.0