Good Night

Nu blir det natti natti för min del. Ska upp med tuppen imorgon bitti. Bloggar på söndag igen när jag kommit hem från trippen med klassen. Tills dess, ha en underbar helg!
Kram/
J

Update: TACK för alla fina kommentarer jag får, de värmer skall ni veta! :)

En fredag

Tjosan!
Idag har jag varit i skolan. Trodde aldrig jag skulle säga det här, men, äntligen! Kan dock inte påstå att jag är helt frisk än, men jag börjar bli bättre i alla fall. Skönt! Mamma bokade en tid hos doktorn till mig i morse, och efter att de tagit diverse läskiga prover fick jag reda på att jag drabbats av bihåleinflammation. Nu knaprar jag alltså pencilin mot den sega infektionen. Hoppas på att bli helt frisk snart!

Vid det här laget skulle jag egentligen befunnit mig vid en stuga ute i skärgården tillsammans med min klass. Men p g a infektionen som inte riktigt vill släppa, blev det bestämt att jag skall vila upp mig ordentligt ikväll och åka ut imorgon bitti istället. Tillsammans med Emma W (Wörner, höhö) och Amanda som också har andra planer för kvällen.
Ser fram emot resan, kommer förmodligen bli hur mysigt som helst! :)

Jag borde packa lite. Men det kan väl knappast ta lång tid? Herregud, en natt. Man behöver ju nästan ingenting.


Typ chinos


Oh my god. Detta är ju precis vad jag letat efter! RUSKIGT snygga.
Acne of course.

Långt


Och såhär snygg kan man  vara i långklänning. Om jag vill ha allt på bilden? Ehh.. Ja, joo... Det skulle sitta fint.

Mönstrad långklänning - Ellos
Jeansjacka - Top Shop
Gladiatorsandaler - Asos
Armband med peace märke - Cocoo
Stelt, bronzigt armband - Nuk Nuk

Update: Den fula ramen som omringar bilden på outfiten ovan vägrar att försvinna. Why? Jaja, vad gör det om hundra år.
Ha en fin kväll!

Marint

Goddag mina kära läsare. Parkerade mig för en liten stund sedan ute i en solstol på vår altan, med lapen i knäet och fullt redo att massproducera blogginlägg. Det trådlösa nätverket strejkade. Så jag fick snällt bege mig in igen. Men det var väl lika bra antar jag, bör nog hålla mig inomhus så att jag kan få bli frisk från min förskylning någon gång.

Just nu letar jag med ljus och lykta efter en marinblå sak med guldknappar. Kanske något i stil med denna variant från Top Shop:


Fast jag vet inte riktigt... Den känns inte helt hundra. Lisa har en underbart fin variant från H&M, tyvärr är väl den förmodligen ett minne blott vid det här laget.
Därför tänkte jag vända mig till er läsare, som säkert har så mycket bättre koll på läget än vad jag har. Är det någon som vet var jag kan få tag i en sån här typ av kavaj? Vore extremt tacksam för lite hjälp. Skicka bara iväg en liten kommentar!

Hoppas ni haft en fin torsdag i solen!

Det här med rubriker är inte alltid så lätt

Förskylningen vägrar att släppa, så därför blir jag hemma ytterligare en dag... Segt. Har planer på att sy klart min tygväska idag, som bekant ska den ju in redan imorgon. Därefter står endast fyra stora bokstäver på mitt schema, V I L A. Nu: Frukostdags!


Beautiful

Jag dör. Har ni någonsin sett något så underbart? Jag tänker sommaravslutningar och midsommarfiranden... Delias webshop är rena himmelriket! Siten fullkomligt översvämmas av härliga sommardrömmar och, okej, nu ska jag inte lova för mycket här, men jag tror att faktiskt att de skeppar till Sverige! Halleluljah :D

Vera, vad sägs om att gå ihop och göra en beställning? ;)


080528







Slänger in ett par bilder från förra helgen, då jag var ute på landet med familjen och umgicks en massa med min favorit kusin Lollo. Trevlans, trevlans!
Är fortfarande sjuk... Suck. Hade dock tänkt lägga mig ute en stund på en luftmadrass i gräset och vila idag, istället för att gömma mig under en filt i källaren. Då kanske man kan få lite färg på köpet...
Kan hända att symaskinen åker fram en snabbis också. Min tygväska ska ju vara färdig redan på fredag! Panik.
Att ägna lite tid åt redigeringen av spanskafilmen är också givet.

Hoppas ni får en fin onsdag!

Dagens önskeoutfit

Önska önska runt i ring, önska kostar ingenting. Tänk vad man kan ha det bra, säg vad du vill ha.
Jag vill vara frisk och svassa omkring i outfiten nedan med en massa smala armband dinglande kring ena handleden och babbla på med en massa kompisar. Dra in doften av sommar och bara njuta. Det är precis vad jag vill det.


Blommig kjol - Top Shop
Väska  - Mulberry, Net-a-porter
Gladiatorsandaler - Din Sko
T-shirt - Forever21
Solglasögon - Ray Ban Wayfarers


How do you measure a year?

Fint. 

20160 minuter

Är fortfarande sjuk, och enormt uttråkad. Sophie och Vera tittade precis förbi och fick mig på gladare humör i alla fall! Nu vill jag verkligen inte vara sjuk längre, vill ut, ut i solen och njuta av försommaren, precis som alla andra! 
Så himla typiskt...
Här kommer ännu en lista. Att skriva listor är åtminstone ett bra sätt att döda lite tid på...

Har du pojkvän? Nej, tyvärr...
Hur tidigt stiger du upp? I vanliga fall ringer väckarklockan 06.30. Men på helgerna passar jag på att sova lite längre :)
Gillar du att slåss? Nej, verkligen inte!

Vad ska du göra ikväll? Vila, vila, vila så att jag kan få bli frisk någon gång!
Har du utländska föräldrar?  Nope
Var har du ont?  I halsen och i huvudet.
Är du bra på att måla? Nej, det kan jag inte påstå.
Vem kramade du senast? Mamma, tror jag.
Vad längtar du till? Sommarlooov <33
Vad heter dina husdjur?  Jag har inga husdjur. Min pappa är allergisk.
Har du körkort? Nej, men jag får övningsköra ;)

Favoritgodis? Sådana där platta jordgubbar med socker på. Mums!
Morgon- eller nattmänniska? Oj, jag vet inte...
Sparare eller slösare? Jag är nog en blandning. Jag slösar en del, men ser alltid till att ha lite pengar. Vilket innebär att jag sällan blir pank.

Bio eller promenad? Åh, hur ska jag kunna välja? Bio är hur mysigt som helst, men samtidigt älskar jag långa prommenader med kompisarna!
Är du kittlig? Ja, litegrann kanske... (;

Rädd för insekter? Nej, inte speciellt. Men jag gillar dem inte heller...


Tävling: Gissa kändisarna!


Vilka är detta?

Nu drar jag igång en liten minitävling där alla som vill får vara med. Reglerna är enkla, den första personen som gissar rätt på vilka tre kändisar bilderna ovan föreställer vinner en länk i min blogg under en måndas tid.
Ni gissar i kommenarsfältet. Bombardera mig nu med gissningar, vettja!

Pics.




Slänger upp ett par bilder jag tog för några helger sedan då jag tillbringade en söndagkväll i stan med Emma S. Mycket trevligt :) Nu blir det vila framför tv:n.
Kramhej
J

Måndag

Är fortfarande sjuk. Det blev med andra ord ingen skola för mig idag. Därför har jag ägnat hela förmiddagen åt att klippa ihop spanska-filmen, och nu är den nästan klar. Nästan. Just nu håller jag på att bränna ner den på en DVD och medan jag väntar passar jag på att uppdatera bloggen. När filmen är klar ska jag nog slänga mig i soffan och vila framför tv:n, alternativt surfa runt och spana in en massa coola bloggar.
En trevlig dag önskar jag er!

Armband

Jag tycker om smala armband. Helst tycker jag att man ska bära många samtidigt och gärna våga mixa olika stilar. Jag är en sån där riktig armbandstjej. Utan mina kära favoriter känner jag verkligen att det är något som saknas.

Armbandet ovan är skulle jag gärna addera till min lilla samling, det kommer från Nuk Nuk och kostar 69 riksdaler. Mycket överkomligt.

Försenad helgrapport

Under minst en veckas tid har jag utlovat en liten helgrapport från de helger då bloggen ej uppdaterades. Men jag har liksom aldrig riktigt tagit mig tiden att skriva i hop den. Ni vet hur det är, "so much to do, so little time"...

Här kommer i alla fall lite snabba återblickar, så enjoy!

För en vecka drog jag ut till landet med familjen där jag umgicks med bästaste kusin Lollo hela helgen. Himla trevligt! Det blev en hel del film mys med godis, en massa prat och skratt samt ett antal lååååånga kvällsprommenader. Tog lite bilder som jag tänkte slänga upp här på bloggen vid ett senare tillfälle. Träffas man inte så ofta har man en hel del att ta igen när man väl ses. Vi hade MASSOR att babbla om (;
Vi åkte ut på fredagen. Jag bör också nämna att även torsdagkvällen var trevlig. Då åkte nämligen jag, Anki, Junie och Jossi in till stan för att titta på Jason Mraz och hans liveuppträdande på Rix Fm festivalen. Hur kul som helst!  Under eftermiddagen hann vi även med lite shopping, samt en middag på Donken.

Helgen innan dess tillbringades med Emon. Åtminstone lördagen. Vi tog en snabb sväng in till stan, Emma hade ett ärende som vi fick uträttat. Därefter åkte vi hem igen och parkerade oss på Emmas gräsmatta i det underbara sommarvädret med en gäng tidningar, en påse rån samt stora glas iskallt vatten. En massa prat och skratt blev det, haha XD Spelade tennis med Sophie och Vera på eftermiddagen och träffade sedan Emma igen på kvällen. Vi satt uppflugan på ett tak i princip hela kvällen och babblade på om allt och inget. Trevlans, trevlans!

Det var det. Nu är helgrapporten gjord. Ha det så bra! :)



Jag är en tönt

Har extremt tråkigt. Orkar inte göra någonting, men ändå vill jag inte sova. Här kommer en lista i alla fall. Enjoy ;)

Har du nånsin?

Blivit hemringd av din lärare p.g.a missskötsel? Nope.
Skämts över ditt namn? Ja, det har jag nog. När jag var liten ville jag inte heta Jessica, men nu när jag blivit äldre tycker jag att namnet är helt okej.
Gjort någon tatuering eller piercing?  Räknas hål i öronen?
Blivit förföljd? Japp, jagad har jag också blivit. Ingen hit... :P
Blivit rånad? Nej
Åkt ambulans? Nej
Gjort något du ångrar? Ja det har jag, men vem har inte det?
Dansat i regn? Haha, det har jag säkert!
Badat naken? Ja.
Varit nära att drunkna? Thank god no.
Drömt att du faller ner i från ett stup? Nej... Däremot har jag drömt att jag hoppat i vattnet från en brygga utan att kunna simma och att jag sjunkit och sjunkit långt ned utan att träffa på en botten... Scary.
Blivit inlåst och drabbats av panik?  Nej
Snubblat över dina egna skosnören? Japp, haha XD
Hoppat bungyjump? Nej. Men det är en sådan grej man måste ha provat på innan man dör.
Laddat hem musik/film från internet? Musik, ja.
Blivit tagen/hämtad av polis? Nej.
Ljugit för en kille/tjej om din ålder?  Ja
Varit kär i en kändis? Njaa... Jag vet inte riktigt. Säger som min kära Lojsa, det är svårt att bli kär i någon man inte känner. Men däremot finns det en hel del sjukt snygga kändispojkar som verkar hur trevliga som helst, som man mer än gärna skulle vilja träffa och lära känna (;

Dig själv:

Vad heter du? Jessica
Vilket år och datum är du född? 4 April, 1992
Vad är du för stjärntecken? Vädur
Har du ett stadigt förhållande? Nej
Vad går du i för skola/utbildning?  Jag går sista året i grundskolan
Vad vill du bli i framtiden? Lycklig och framgångsrik
Vad har du för drömmar? Jag har många drömmar och ambitioner 

Insidan:

Har du lätt för att kunna lita på folk? Jag vet inte, men det tror jag. Man lär ju sig rätt snabbt vilka som är pålitliga och vilka som inte är det.
Har du lätt för att kunna bli kär?  Inte överdrivet lätt, men jag är nog heller inte hopplöst svårfångad. (; 
Är du öppen att prata om dig själv inför andra? Det beror helt på hur väl jag känner personerna.
Är du kristen? Jag antar att jag tillhör den kristna "gruppen". Men jag är inte troende. Jag är mer vetenskapligt lagd.
Har du tvångstankar? Ibland. Låt säga att en dörr håller på att stängas, då kan jag ibland få för mig att jag måste hinna in innan den stängs helt, annars kommer något hemskt att hända. Typ så.
Är du bra på att ta åt dig komplimanger? Jag försöker vara bra på det.
Har du bra självförtroende?  Inte speciellt. Det har dock blivit mycket bättre om man jämför med hur lågt det var för ungefär ett år sedan. Men jag jobbar på det hela tiden.
Är du lycklig? Ja, det är jag! :D

Utsidan:

Hur ofta duschar du? Varannan- varje dag.
Har du komplex för din kropp? Säg den som inte har det.
Använder du smink? Jepp
Använder du hårprodukter? Ja, schampo, balsam, volymgivande produkter och hårspray.
Har du tonat / färgat hår? Inte för tillfället.
Hur ofta shoppar du? Ungefär en gång i veckan.
Följer du alltid det senaste modet?  Jag brukar läsa olika modemagasin, kika runt i webshoppar och inspireras av en massa modebloggar, sedan försöker jag utveckla en personlig stil utifrån alla intryck. En stil som känns Jessica. Men jag tycker om mode, det gör jag :)
Hur ofta motionerar du? Spelar tennis 1 gång i veckan med två kompisar, hur kul som helst :) Sen försöker jag gå på prommenader lite då och då. Kan inte påstå att jag är sådär jätte aktiv... :P

La fête de Mères

Ni har väl inte glömt? Att uppvakta era kära mammor menar jag? Det är ju Mors dag idag! Mami ska få mottaga min och lillebrurs present senare i eftermiddag tillsammans med ett kort jag tänkte pilla ihop om en stund. Är fortfarande sjuk idag... Suck. Jag som hade roligheter inplanerade. 
Egentligen skulle jag åkt till Marie och fixat med redigeringen av Spanska-filmen och eventuellt tagit en prommenad med bästaste Emon :) Men icke. Det blir till att vila istället. Och redigera spanska-filmen hemma om nu vår nya dator kan bestämma sig för att sluta krångla någon gång.

Hur ser era planer för dagen ut?


Sommarkänslor

Inte ens en jobbig förskylning kan hålla mig borta från kameran. Någonsin. Tog med mig ett par av mina senaste inköp ut i trädgården och fotade lite. Slänger in ett par bilder. Enjoy :)





Detta är klänningen jag tänkt bära på skolavslutningen om drygt två veckor. Den är sådär underbart somrig och får mig nästan att tänka på Astrid Lindgrens saltkråkan. Älskar färgen, ränderna och det lite solblekta tyget. Längtar efter att få snurra runt i den i sommar :)
Ca 300 kr på Gina Tricot

Dessa gladiatorsandaler från Din Sko skall bäras till klänningen ovan på skolavslutningen tillsammans med en svart quiltad kuvertväska, ett helt gäng armband och målade tånaglar.




Hittade de perfeta jeansshortsen hos H&M för ett tag sedan. Ljusa, lagomt slitna med uppvikt kant nedtill. Perfekt att använda varma sommardagar till en slapp T-shirt, ett gäng armband, en snygg väska och sandalerna ovan.
foto:hellojessica.blogg.se ©

What happens in Vegas



Jag tänkte införa en ny kategori här i bloggen. Recensioner. Här kommer jag att recensera och dela med mig utav filmer jag sett, produkter jag testat, webshopar jag handlat från, you name it!

Jag inviger den nya kategorin genom att recensera filmen jag såg tillsammans med Sophie på bio igårkväll,
"What happens in Vegas".

Denna romantiska komedi handlar om Jack (Ashton Kutcher) och Joy (Cameron Diaz) som aldrig träffats förrut men som vaknar upp efter en blöt kväll i Las Vegas och inser att de inte bara gått och gift sig, utan också vunnit storvinsten på Jackpot... De visar sig vara varandras motsatser och de förstår rätt snabbt att de knappast står ut med varandra. Den ena fantasifulla jävligheten avlöser den andra då båda två försöker ta sig ur äktenskapet men samtidigt själva lägga beslag på pengarna.

Jag tyckte jättemycket om den här filmen, trots att den som ni säkert redan räknat ut är relativt föutsägbar. Den var oemotståndligt söt och abslout sevärd! Ett stort plus för söta Ashton som med sin charm lyser upp filmen än mer!
Betyg: 4/5

Attraktivt

Tidigare idag satt jag och surfade runt bland en massa trevliga webshoppar och fantiserade ihop riktigt underbara drömoutfits. Hittade tillslut till coola Amandas shop attraktivt, där en massa snygga ting erbjöds.

Titta bara på dessa underbara kjolar! Skulle mer än gärna vilja ha den ljusa varianten, så somrig och fin!
350 silverpengar kostar ljuvligheten.


Sjukling

Mina planer om att min förskylning inte skulle få hindra mig från att ha roligt i helgen gick i kras tyvärr... Igår kväll när jag kom hem från bion med Sophie kändes det som om huvudet höll på att sprängas. Imorse vaknade jag med feber och huvudvärken satt fortfarande i... Men med alvedon i kroppen funkar det hyfsat i alla fall.
Egentligen skulle jag ha åkt in till stan idag tillsammans med lillebrur för att lägga vantarna på en riktigt fin mors dag present, och därefter skulle jag eventuellt mött upp en massa tjej- och kill kompisar på Grönan. Men riktigt så blev det inte. Alvedonen gjorde dock underverk och jag fick värsta städrycket på förmiddagen. Nu är alltså äntligen mitt rum välstädat och fräscht igen, härligt!

Ska nog be mamma eller pappa köpa hem en stor påse godis, så ska jag göra mitt bästa för att försöka tillfriskna framför Eurovision Song Contest finalen i kväll. Heja Charlotte!

Fredag är ändå den dagen som känns bäst


foto:hellojessica.blogg.se ©
fotot är taget då jag var tillsammans med Emma S (Emon) på fotorunda i stan en söndagkväll för inte så länge sedan.


Fredag, vilken lycka! Jag är ledsen för gårdagens dåliga blogguppdatering, hade helt enkelt fullt upp, särskilt med NO/SO plugget. Men nu är den förbaskade uppsatsen äntligen skriven så nu kan jag koppla av. Skönt! Det gick bra i alla fall, så jag känner mig nöjd :)
Har dragit på mig en rejäl förskylning, suck... Host, host, snörvel, snörvel.
Aja, ikväll ska jag träffa Sophie och umgås, bio står på schemat. "What happens in Vegas" lutar det åt. En hel hop duktiga skådespelare medverkar ju! Blir nog hur trevligt som helst :)
Eftermiddagen har ägnats åt inspelning av spanska-filmen tillsammans med Marie, Teresa, Amanda och Fia. Haha, kul, kul! :)

Hur ser era planer för kvällen ut? 

Number one pluggis

Plugg, plugg och åter plugg. Ska försöka återkomma senare!
Tjingeling! :)


Skola

Slänger in en liten uppdatering while putting the make-up on. Ska straxt gå och äta lite fruost för att sedan slänga mig på cykeln och ta mig till skolan.
Hör av mig i eftermiddag igen!
Ciao!

Flowers

Blommor
Äppelblom
KedsKeds
Himmel


Foto:hellojessica.blogg.se ©

Är ganska nyss hemkommen, eftermiddagen har tillägnats inspelning av spanskafilm med Amanda, Marie och Teresa. Det gick bra... Ända tills kameran dog på grund av slutkörda batterier. Så vi fick inte allt klart idag heller... Suck. Men kul var det i alla fall :)
Känner mig helt nedfrusen och huvudet värker lite... Kan möjligen bero på att jag sprungit omkring i korta shorts och linne de senaste timmarna trots kyla och regn. Får jag inte MVG i spanska, vet jag inte vad jag tar mig till... :P

Detta är vad jag borde hinna med ikväll:
-Plugga gärnet inför morgondagens uppsatsskrivning om olika energikällor.
-Ringa Junie samt slå Sophie en signal.
-Städa och dammsuga på mitt rum.
-Ladda videokameran samt fixa sådant som måste fixas angående spanskaprojektet.
-Helgrapport?

Snälla sommar, kom snart!


Black and white

Det är något visst med svartvita bilder. Denna är tagen för drygt en månad sedan, då vitsipporna fortfarande prydde marken. Varför sitter jag här förresten? Det har ju jag inte alls tid med...

Vitsippa
foto:hellojessica.blogg.se ©

Bara vanligt vatten

Nu har jag äntligen tagit mig tiden att undersöka hur man överför bilder från min kära Nikon till datorn och lyckats, vilket har lett till att jag för tillfället har ett helt arkiv fullt med pinfäska foton. Bered er på att bli bombarderade!
Jag lovade ju för läänge sedan att återkomma med en helgrapport, men jag tycks aldrig få någon tid över att skriva ihop den... Ikväll kanske, hoppas, hoppas, hoppas!

Skulle egentligen träffat Junie idag på eftermiddagen, men hon vaknade med feber så vi fick skjuta på det. Istället har jag pratat länge i telefon med Sophie, trevlans, trevlans! :)

Bjuder på ett par bilder jag tog för ett tag sedan. Såhär kan det se ut då man stått och lekt med kameran och en droppande kran.


Vatten
Vatten
Vatten

foto: hellojessica.blogg.se ©
Jag tycker bäst om bild nummer ett. Har du någon favorit?


Tillbaka

Tänkte bara meddela att bloggen fortfarande lever, trots att den stått stilla ett under en period nu. Ibland blir det svårt att hinna med allt man vill göra. Men jag ska försöka bättra mig och slänga in uppdateringar här lite oftare.
Nu är det dags för mig att säga god natt. Sov gott :)


Nobody said it was easy

Jag ber om ursäkt för att jag aldrig återkom med en helgrapport igår. Satt fast med en massa plugg, klockan tolv på kvällen var jag tvungen att bryta för att få ett par timmars sömn, trots att jag inte var klar... Helt sjukt! Vill de seriöst ta kol på oss små stackars elever eller?
Helgrapporten skjuter jag därför upp till senare ikväll, franska-böckerna väntar på sällskap nu.
Tjingeling :)


Coldplay - The scientist

C'est la vie

Jag flyr värmen en liten stund för att kunna slänga in en uppdatering. Har parkerat mig ute på vår altan iklädd bikini och med Gossip Girl i högsta hugg. Det är verkligen sommar ute, så man måste ju passa på att jobba på solbrännan! ;)
Funderar på att göra mig en smoothie. Men jag är osäker på om vi har alla ingredienser som krävs, ska finkamma kylskåpet och fruktfatet sedan.
I eftermiddag väntar en hel del skolarbete. Men sedan hör jag av mig igen med en liten helgrapport.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Trötter

Tack gode gud för fredagarna! Lätt veckans mest underbara dag! 
Efter skolan drog jag, Amanda, Teresa, Marie och Fia hem till Amanda för att fortsätta spela in vår spanska film. Det gick som på räls och vi hann med att spela in hela fyra scener! Inte illa alls! För er som inte vet, arbetar vi för tillfället med ett projekt under spansklektionerna som handlar om att vara turist i Spanien. Vi håller därför på att spela in egna filmer där man får följa ett gäng turister (spelade av oss elever) då de "semestrar i soliga Spanien" . Ganska roligt arbete måste jag säga!
På kvällskvisten har jag bara vilat och tagit det lugnt, pluggat och sytt lite har jag också gjort. Känner mig helt slut, så det blir förmodligen tidig sänggång för mig idag.

Imorgon ska jag träffa Emmutten, vi ska ta oss in till stan en snabbis på förmiddagen. Emma hade något ärende hon gärna ville uträtta. Efter det hade vi tänkt ta en sväng till något badställe, det ska tydligen bli jättevarmt så det gäller ju att passa på! Hoppas på att få lite färg (;

Over and out


Håll andan, tänk på en vit häst och svälj fyra gånger

Tjosan!
Ska fatta mig kort. Hade nämligen inte tänkt gå och lägga mig allt för sent ikväll. Behöver ett par timmar extra känner jag. Idag slutade jag tidigt, 11.50. Så jag och Emmutten bestämde oss för att luncha lyxigt. Därför satte vi oss och snackade över en varsin sushi. Hur trevligt som helst! När vi avslutat måltiden drog vi iväg till ett centrum, jag skulle nämligen kika på sandalerna jag tidigare skrivit om här i bloggen. Efter lite beslutsångest fick de i alla fall följa med hem, och nu när jag begrundat mitt beslut samt provat tusentals olika kombinationer och outfits känner jag att de får uppehållstillstånd. Tror till och med att jag ska vandra omkring i dem på skolavslutningen :)

Nu ska jag fixa det allra sista med mitt gymnasieval, sedan är det natti natti.
Ha det fint!
Kram /J

P.S Emmas bästa tips för hur man botar hicka hittar du i rubriken. Mihi (;


Untitled

Jag ber om ursäkt för gårdagens uteblivna bloggande. Skyller på ett grymt späckat schema. Vi orienterade igår. Tror minsann att det någonstans djupt inom mig bor en liten lantmus trots allt, för jag tyckte att det var hur mysigt som helst att springa omkring tillsammans med två kompisar i skogen och leta kontroller! Solen sken, fåglarna kvittrade och allt var grönt. Underbart! Hur det gick? Jo, tack ganska bra faktiskt. Vi gick endast vilse en gång, och jag var inte så hopplöst dålig på att läsa kartan som jag trott. Vi var snarare ganska bra, jag, Emmutten och Emma W. Innan orienteringen hade vi drygt tre timmars lunch, så jag och Emmutten gick hem till henne och lagade nudelsoppa enligt ett M Y C K E T avancerat recept. (Obs, uppfatta ironin!). Därefter satt vi ute i solen ett tag, babblade och sörplade smultronsaft. C'est la vie!

Har haft en betydligt sämre dag idag. Är inte på speciellt gott humör och hela dagen har jag tvingats spatsera omkring hand i hand med känslan av att vara otillräcklig.
Funderar på att ta en prommenad ner till den lilla mataffären som ligger i närheten av vårt hus och lägga vantarna på en Sofis mode, skulle allt behöva lite vardagslyx.


Good Night sweetheart, good night

Kom hem från staden för drygt 40 minuter sedan. Jag och Emutten hade mycket trevligt. Vi drog omkring i det härliga vårvärdet. Fotade lite. Pratade. Garvade med jämna mellanrum. Tog en fika. Hur mysigt som helst!
Nu är det dags för mig att säga god natt. Imorgon väntar orientering, och då vill man kanske inte vara helt lost. Mihi :)

Så god natt på er kära läsare, sov gott! :)

Sandalette

Hallå, hallå!
Har precis avslutat lite matteplugg samt skrivit sista raden på min läxa i Bostadslära. Skönt! Söndagar brukar få offras åt lite skolarbete ibland... Jobbigt, men så befriande när man äntligen får lyfta bort den tunga bördan från axlarna!
Ikväll drar jag och Emma (Emon haha XD) in till stan en sväng. Vi får se vad vi hittar på där inne, vi kanske prommenerar omkring och fotar eller tar en fika någonstans. Så sent kommer det i alla fall inte att bli, för imorgon är det ju skola igen... Tyvärr.

Btw, hittade ett par ascoola sandaler hos Din Sko. Visste inte hur man kopierade bilden, så jag länkar istället. Måste absolut kollas upp. Kanske ett alternativ till en söt klänning på skolavslutningen? Man vet aldrig.


Beck

God kväll!
Idag har jag umgåtts med Anki. Superskoj, precis som vanligt! Vi pratade, skrattade, hoppade studsmatta och mumsade glass. I love spring! Vi hann även med en kort shoppingsväng i ett inomhuscentrum här i närheten. Nya, vita under i organisk bomull inhandlades hos H&M. På eftermiddagen spelade jag tennis med Vera. Mina fore- och backhands börjar äntligen arta sig, efter en hel termins nötande. Kul! :)

Nu ska jag leta reda på lillebrur och kusin Ludde, ikväll har vi planerat Beck maraton. Jag såg att mamsen inhandlat en stooor påse godis. Härligt!

En fortsatt trevlig lördagkväll önskar jag er!


Beck

Tidsoptimist

Har egentligen inte alls tid att sitta här framför blogg.se. Anki kommer om 20 minuter och jag går fortfarande omkring i pyjamas. I better hurry up!

Vad ska ni göra en lördag som denna?


Ja, tack.

En odödlig klassiker, menar Karolina Skande. Ja, kanske har hon rätt. Hur som helst, äckligt snygg är den i alla fall. Chanel 2.55 är drömväskan. Skulle någon, efter detta inlägg, blivit sugen på att hux flux ge mig en liten present,  funkar en Mulberry Bayswater, eller en Hermès Birkin Bag också bra!


Chanel 2.55

Nu blev jag nyfiken! Vilken designerväska klappar ditt hjärta lite extra för? Svara gärna genom att klicka iväg en kommentar!

"Intresse-smurfarna" hissar flaggan!

Outfit
GröntGrönt
10
3
Bilder: hellojessica.blogg.se


Slänger in ett par bilder på några outfits jag burit senaste veckan, enjoy!

Bild 1:
T-shirt - Bik Bok
Småblommig kjol - Har jag sytt själv
Vita strumpisar - H&M
Naturvit, stickad halsduk - Mammas
Cerise rosa ballerinas - H&M
Diverse armband

Bild 4:
T-shirt med tryck - Lindex
Svart quiltad väska med axelrem - Bianco Footwear
Svarta stuprör - Diesel
Mörka nylonstrumpor - Åhléns
Svarta pumps i skinn - Wedins

Jag har kommit på att jag känner ganska många Emmor. Åtminstone tre stycken. Då och då poppar det upp inlägg här i bloggen där någon Emma omnämns, så för att underlätta för er läsare bör jag kanske från och med nu kalla dem något annat än just Emma. Är ni intresserade hänvisar jag till redogörelsen nedan.

Till att börja med har vi Emma S, henne kan vi kalla Emutt eller Emon.
Sedan har vi Emma W, henne kan vi kalla hm... Wörner blir bra. Mohahaha :)
Sist med inte minst har vi Emma G, och eftersom hon är en av mina sysslingar passar det väl ganska bra att kalla henne just "syssling Emma".

Denna fredag har tillbringats i stan tillsammans med syssling Emma. Vi hade mycket trevligt! Tyvärr var vi inte de enda som kommit på den briljanta idén att tillbringa fredagen omkringstrosandes i affärer. Typ en miljon andra männsikor hade fattat samma beslut. Dagen har därför till stora delar upptagits av köande. Provrumsköer, kassaköer, matköer, kö till tunnelbanespärren. Som ni kanske märker kan listan göras lång. Inhandlade lite fina under på Cubus. Alltid bra att ha!
När jag kom hem bestämde jag mig förr att agera duktig dotter och hjälpa mam och pap med lite trädgårdsarbete. Så nu sitter jag här med gott samvete. Nu ska jag ta en dusch och kanske läsa lite Gossip Girl. Kvällen kommer förmodligen spenderas framför en bra rulle tillsammans med lillebrur och störtsköna kusin Ludde. Det blir bra det!

Just det, rubriken är ett citat Mimmi kläckte ur sig under valborgskvällen. Mycket skoj, HAHA :D

En trevlig fredagkväll önskar jag er!

Prinsessan på ärten

Åh, jag är så kär! I ett påslakan, HAHA ;) Ljust rosa och vit randigt, med vit nedvikt kant upptill som pryds av underbar spets och en söt liten prinsess dekoration. Hela bäddsetet är i 100% bomull. Kan det bli bättre? Tror knappast det! Säg den som inte skulle känna sig som en prinsessa med dessa underbara lakan i sin ägo?
Kommer från Fairytale Design och finns hos BlåElefant.


Påslakan

Funkar alltid


Jag är din - Jason Mraz
Lyssna och njut!

1:a Maj

Blomma
SkillaSkilla
6

Foto: hellojessica.blogg.se ©


God Morgon!
Solen skiner utanför och jag känner på mig att det kommer att bli en ganska vilsam dag för min del. Har en del saker jag dock "måste" göra. Typ hämta min cykel hos Vera, fixa med gymnasievalet, åka tillbaka med lite böcker jag lånat på biblioteket samt plocka lite på rummet. 
Men allra först väntar smaskig frukost, och sedan funderar jag på att ta en tur med min älskade kamera, alternativt bänka mig i en solstol på altanen med "Gossip Girl" och en glass i högsta hugg. Vore inte dumt alls!
Får heller inte glömma att slå sysslingen en signal. Det ska jag nog börja med.

En trevlig torsdag önskar jag er!
Kram, J

RSS 2.0