La Di Da

Detta är förmodligen en av jordens mest meningslösa låtar har jag och Vera kommit fram till, trots den slutsatsen är det omöjligt att inte digga med när den väl sätts igång.



Nu sitter jag här framför datorn och väntar på gästerna som snart ska komma hit. Mamma fyller halvjämt imorgon därav stor middag med drygt 25 personer. Blir nog jättetrevligt :)
Oj, nu ringde det på dörren. Måste springa och öppna!

Kram / J 
 

Late nights.

Är nyss hemkommen från Vera och hennes födelsedagsfest, supertrevlig kväll må jag säga! Har skrattat och umgåtts i massor med ett gäng härligt folk. Förutom jag och Vera var Mimmi, Kicki, Marie, Sophie, Emma, Alice, Emil, Olle, Rasmus och en annan Emma där. Fler människor skulle förmodligen också anlända ju längre in på småtimmarna vi kom... Men dem hann inte jag träffa tyvärr...
Well, parkerade ute på altanen under ett enormt regnskydd satt vi invirade i filtar med tända lyktor på bordet och mumsade middag, jag och Vera körde på sushi, vissa grillade. Ständig musik spelades från Maries grymma Ipod högtalare. Haha, asnajs är förmodligen det rätta ordet! (; Tack för en jättetrevlig kväll allihopa!

Nu är det läggdags för lilla mig, imorgon ska jag ju träffa syssling Emma och hon ska sova över här. Då blir det väl återigen allt annat än tidig sänggång. För fjärde kvällen i rad. Men det är ju så det ska vara på sommarlovet. Bäst att njuta fullt ut nu, för på måndag är det ju "back to reality" som gäller igen... 

Puss och God natt!


Captured.



foto:hellojessica.blogg.se ©

Dry the tears and look somewhere above him.
Might be easier to say than to do.
But just pretend that you no longer love him.


It's been a month.


foto:hellojessica.blogg.se©

Tro det eller ej, men jag är tillbaka. Drygt en månad har gått sedan sist, och jag är förvånad om jag överhuvudtaget har någon läsare kvar efter alla dessa veckor utan uppdatering. Under tiden då bloggen legat på is har jag haft fullt upp. En vecka tillbringades nere på Solkusten i Spanien tillsammans med Anki. Behöver jag ens tillägga något mer? Vi hade sjukt roligt och jag kommer förmodligen alltid att minnas den resan (;

Under två veckors tid befann jag mig ute på landet tillsammans med ett gäng härligt folk. Sol. Bad. Ett antal vackra sonedgångar vid grillplatsen mumsandes på pinnbröd. Dagliga båtturer till närmsta kiosk för att äta sig mätt på glass. Vattenskidor. Jordgubbstårta. Åka uppblåsbar krokodil efter båten och trilla av i svängarna. Ni  vet, det där vanliga man gör om somrarna som är alldeles underbart.

En vecka har jag tillbringat på den grekiska ön Naxos med familjen. Hur mycket tror ni jag längtar tillbaka på en skala från 1-10? Solklar 10:a förstås! Kilometerlånga, vita sandstränder. Turkosblått vatten. Härlig medelhavsvärme. Jättegod mat. Barfotaspring hem till hotellet i vattenbrynet om nätterna. Ihärdigt solande om dagarna. Glass i stora lass och nybakta munkar med alldeles för mycket socker på.

Btw, har ni sett en sån vacker solnedgång jag lyckades fånga på bild för några veckor sedan? Notera den lilla fågeln som fridfullt seglar förbi (:

Hörrni, nu har jag pratat alldeles tillräckligt om mig själv. Vad har ni haft för er på senaste tiden?
Berätta, jag är en nyfiken själ ska ni veta! ;)

RSS 2.0